maanantai 23. helmikuuta 2009

Uudet tuulet


Uusi viikko on alkamassa ja huomenna taas kerhoillaan. Tänään sain siivottua fengshuit kohdilleen ja energiat virtaa taas vapaana ja raikkaina kuin tiibettiläisnaapureiden rukousliput. Viime päivien mälsyys on kaikonnut ja silmä havaitsee taas värejä.



Auringonlaskun aikaan ulkoilutin Oonaa ja kameraa. Katselin kuinka puut tekevät varjoja talon seinään.



Feikkilumi on enimmäkseen jo sulanut. Paikka paikoin löytyy vielä lumipalloaineksia ja pojat pääsivät leikkimään lumisotaa. Korvani erottavat kiinalaissanoja. Wo huíjia, aika lähteä kotiin. Mieheni on kotonamme Jyväskylässä. Ajatuksissa minäkin.

13 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihania värejä onkin tuossa ensimmäisessä kuvassa! Kiva että energiat ovat palautuneet:-)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että olet saanut energiat virtaamaan oikeaan suuntaan ! Näkeehän sen jo kuvista että kamera laulaa jälleen... Hyvä hyvä ! Ja Vesku on siis Jkl:ssä.. Sääli tavallaan että me ollaan just Luostolla (tosin täällä on oikein lusti olla) mutta ois ollu kiva tavata. Terveisiä kaikilta !!!

Elegia kirjoitti...

Ihania kuvia, tuossa toisessa kuvassa on erityisen upea tunnelma.

Muuten, saanko esittää ajatuksen. Noh, esitän silti... Oletko ajatellut säätää sivuasi siten, että se näyttäisi vaikka 5-10 tuoreinta postausta? Sinulla on paljon kuvia, joten sivun latautuminen kestää (joo, olen hätähousu ;-) sen takia jonkin verran, kun tavaraa on niin paljon.

Tämä siis ihan vain vinkkinä, en missään tapauksessa halua tuputtaa sinulle muutoksia. :))

Nina kirjoitti...

Oih, teillä paistaa aurinko! Meillä sataa sataa ja sataa vaan. Eikä ennustekaan lupaa sen kirkkaampaa :-(
Nyt on täällä viimeisetkin energiat hävinneet jonnekki, ei viitsi enää mitään tehdä...

MiaO kirjoitti...

Yaelian, eikös olekin ihanan värikkäitä nuo tiibettiläiset rukousliput! Noita lippuja roikkuu muutamilla takapihoilla täällä meidänkin alueellamme. Ihanan pirteää! Ja pirteä on nyt mielikin ja voimat palautuneet. Pirtsakkaa viikkoa myös sinne Israeliin! :)

Jaana, kyllä, nyt taas kulkee. Ja kameraakin voi taas roikottaa kaulalla. Siellä se Vesku on, kotona. Omituista, kun itse olen täällä toisella puolen palloa. Mutta olen niin hyvilläni, että edes toinen meistä pääsee nauttimaan kotioloista ja kotoisista tunnelmista, ja itse asiassa sitä kautta minäkin. Saan nimittäin tuulahduksen Suomesta sitten kun hän palajaa. Annoin melkoisen shoppailulistan mukaan... ;D

Voi nauttikaahan te siellä Luostolla luonnon helmassa, posket punaisena ja hengitys huurussa. Pitäkäähän lystiä! Kiitos terveisistä, ja samoin myös sinne!

Elegia, kiitos. Minustakin tuo kuva on jotenkin erikoisen kiva. Kiitos muuten vinkistä! Miten en ole ajatellutkaan noita blogin säätöasioita?! Hyvä että hoksasit neuvoa. Laitoin nyt näkymään paljon vähemmän kerralla, niin jospa se latautuminenkin nopeutuisi.

Nina, voih, onpa mälsää kun siellä vain sataa ja sataa. Voisin tilata tännepäin sitä sadetta, ei olisi yhtään pahitteeksi, kun täällä koitetaan jo ihan keinotekoisesti ilmaa kostuttaa... :/

Nyt sitten on vuorostaan sinulla siellä biorytmit vaisun alhaalla. :( Mistähän saisit taas kimmokkeen ja piristystä alakuloon?? Mutta kuten tuon edellisen postauksen tiimoilta kommentoitiin, niin välillä on päiviä, jolloin ei vain huvita.

Hetken aikaa on hyvä ollakin vähän pysäkillä ja huilia, ihan pelkästään olla olemassa. Sekin riittää. Voimia sinne ja toivotaan, että kohta taas jaksaa ja huvittaa. ;D

piparminttu kirjoitti...

ihania piristäviä kuvia tässä postauksessa! ja että rukousliinojako ovat ylimmän kuvan kankaat.. ihanan värisiä!

Elegia kirjoitti...

Joo, nyt latautuu sivu tosi nopsaan ja vanhempia kuvia ja juttuja pääsee kätevästi katsomaan arkiston kautta. :)

MiaO kirjoitti...

Piparminttu, kiitos. Juu, rukousliinoja. Tiibettiläisten yleinen tapa lähettää rukoukset tuulen mukana. Noita värikkäitä liinarivejä roikkuu jokaisen tiibettiläisen kodin pihalla. Samoja olen nähnyt myös Lama-temppelissä täällä, mikä on sekin tiibettiläinen. Ja paikan päällä Himalajan vuorilla ne vasta upeat liinameret kuulemma onkin! :)

Elegia, kiva että latautuu nyt sukkelammin. Kiitos vinkistä! Kaikkea sitä oppiikin teiltä blogikonkareilta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihastunut thaimaalaisten kynttilälyhtyihin, joita lähettävät vetten ylle, jotta murheet ja ongelmat kulkeutuisivat kauas pois. Tiibetiläisten värikkäät rukousliinat ovat myös kovin kivoja. Aina täällä luonasi jotain kivaa löytää, kuten taas nytkin. Kiva, kiva! Mukavaa viikkoa! t.ano

MiaO kirjoitti...

Ano, kuulostaapa viehättävältä tuo thaimaalainen tapa. Tiedätkö onko jotain tiettyjä tilaisuuksia, jolloin on tapana tehdä noin, vai ihanko vain murheiden ilmaantuessa? Voin kyllä kuvitella, miten kaunista ja tunnelmallista varsinkin illan pimetessä, kun kynttilälyhty lähetetään vetten päälle.

Todella viehättäviä nämä tällaiset tavat, kynttilälyhdyt ja rukousliinat. Siinähän ihan jo konkreettisesti näkee, kuinka murhe katoaa vesien vietäväksi ja rukous tuulien kuljetettavaksi. Kiitos Ano, mukavaa viikkoa sinullekin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tapa, josta voit lukea halutessasi lisää täältä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kongming_lantern

Niiden hankkimisen ajattelu, ilmaan saattaminen, lennon seuraaminen ja muu on jo sinänsä rauhoittavaa ja ihmeellistä. Muu uskomus tietysti plussaa. Suosittelen. Ainakin kuninkaan sytymäpäivänä 5.12. niitä lähetetään varmasti kaikkialla.

Olen mielissäni, mikäli olet tyytyväisemmällä ja onnellisemmalla mielellä. Kykenet taas havaitsemaan, missä olet ja miten ihmeellinen maailama ympärilläsi on. Ja me onnelliset blogin seuraajat nautimme välillisesti asioista, joista olet ollut osallinen. Jess! t ano

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Eikös tänään ole Veskun synttärit? Vai olenko ymmärtänyt väärin? (24.2)
-Suvi-
P.S. Terveiset lapista!! :)

MiaO kirjoitti...

Ano, voi kiitos, kirjoitit niin ihanasti! Kyllä, elo tuntuu taas ihan erilaiselta. Hyvän mielen asioita tapahtuu, taikka havaitsee taas enemmän. Se toki välittyy tänne blogiinkin. Toivotaan, että hyvä vire jatkuisi ja tulisi lisää hyvän mielen postauksia. Ja oikein kiitollinen olen kaikista kommenteista. Niin mukava jutustella ja vaihtaa ajatuksia. :)

Minä muuten luulin, että lyhdyt lähetetään vettä pitkin seilaamaan, mutta että taivaalle?! Oooo! Näyttipäs upealta, kiitos tuosta linkistä. Pääsin sitä kautta seuraamaan lyhtyjen nousua ilmaan. Huikeaa! Kunpa tuon pääsisi joskun näkemään ihan livenä!

Suvi, kiitos terveisistä! Juu, eilen oli Veskun synttärit. Ei varmaan parempaa paikkaa viettää niitä, kuin ystävien seurassa Jyväskylässä iloisen jälleennäkemisen merkeissä. "Ja niillä kaikilla oli nii-in mu-ka-vaa, oi jospa oisin saanut olla mu-ka-na." ;P