perjantai 29. tammikuuta 2010

Herätys Miao!


Tervehdys teille uskolliset lukijat, jotka olette kuikuilleet blogiini, vaikkei täällä mitään ole tapahtunutkaan pitkään aikaan. Välillä melkein unohdan, että blogiani oikeasti seurataan, jotkut sanovat kurkistelevansa tänne hyvinkin säännöllisesti. Mieleeni onkin tullut ajatus, miltähän mahtaa tuntua, kun klikkaa tätä osoitetta toivoen saavansa eteensä jotain uutta päivitystä, mutta plääh, ei taaskaan mitään! Täytyy kyllä myöntää, ettei tämä ole siinä suhteessa ollut kovinkaan lukijaystävällinen blogi. Toivon, että nyt uuden vuoden myötä saisin ryhdistäydyttyä ja blogiini uuden rytmin. Ja mikäli lomien vuoksi tulee pidempää taukoa, ainakin ilmoittaisin milloin olisin palaamassa takaisin linjoille. Tällaisin uudenvuodenlupauksin täällä. Miao.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Miao!
Elähän nyt sentään ressiä ota tästä blogista. Luulen, että jos alat "pakolla" vääntämään tarinoita, näiden sivustojen hohto katoaa. Kaikkia tapahtuu omalla painollaan ja -ajallaan.
Halaus sinne teille kaikille! :)
SatuK.

MiaO kirjoitti...

Kiitos Satu, totta turiset. Kerro sit, jos alkaa kuulostaa väkinäiseltä. ;) Halaus sinnekin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mia,
tosi mukava on ollut sinun blogi, kuvia ja muuta. Viime aikoina on televisiosta tullut muutama hyvä dokumentti Kiinasta, täytyy sanoa että maailmassa on kaikenlaista... Kiitos Mia blogistasi, ja että olet käyttänyt siihen aikaasi...
Aira

Suvi kirjoitti...

Eihän blogista sentään mitään tressiä kannatta ottaa. Vaikka melellämmehän me luetaan sinun tarnoitasi. Itselläkin jäänyt blogi vähän hiljaisemmaksi, kun töihin pääsin.

MiaO kirjoitti...

Kiitos Aira, kiva kun kommentoit ja näyttäydyit täällä. Kiinasta tosiaan on näytetty viime aikoina/vuosina paljon dokumentteja. Hyvä niin, pitkäänhään tämä maa elikin ihan pimennossa. Tiedon ja tietoisuuden lisääminen on tärkeää. Se auttaa näkemään laajemmin ja edesauttaa muutosta. Ja ihan täytyy kyllä sinun sanoin todeta, että maailmassa on kaikenlaista...

Suvi, ei kai tässä nyt stressiä sentään... Blogini kaikissa puolissaan kieltämättä on ihan näköiseni. Minähän nimittäin en ole kovinkaan säännöllinen ihminen. :/ Onnea työnsaamisen johdosta! Hieno juttu!!! :D

Rusina kirjoitti...

Olen käynnyt vilkaisemassa, mutta olen ajatellut, että muut asiat ovat vieneet aikasi niin, ettet ole ehtinyt kirjoitella (kuten esim. Kiinan kielen opettelu ;). Ei sitä juttua saa revittyä joka päivälle ja tauot tekevät hyvää sielulle. Pakko vie motivaation nollaan, joten postaat silloin kun on aikaa ja ajatuksia. Ei se meiltä muilta niin montaa sormen liikettä vaadi käydä aina silloin tällöin tsekkaamassa tapahtumia. Kiva oli kuitenkin todeta, että blogille on tapahtunut jotain ja uusi tekstikin putkahtanut kuvan kera. Hyvää uutta vuotta!

Nina kirjoitti...

Herättiinhän siellä viimein ;-)

Mulla on kyllä hiipumassa koko blogin kirjoittaminen paluun myötä. On vain niin paljon kaikkea muuta, enkä saa mahdutettua kirjoittamista mihinkään väliin! Kohta pitää töihinkin lähteä...

Kirjoittele sinä kuulumisia! On kiva lukea, miten siellä Kiinassa menee :-)

MiaO kirjoitti...

Rusina, tuo on niin totta, välillä tekstiä ei kerta kaikkiaan saa tulemaan. Että se voikin olla niin hankalaa!! Murrr... Muutenkin olen aika hidas kirjoittaja. Moni varmaan kirjoittaisi nämä minunkin juttuni puolta lyhyemmässä ajassa. Mutta näillä eväillä mennään. Kiitos samoin Rusina, hyvää uutta vuotta sinnekin!

Nina, voin kuvitella, että Suomessa blogin kirjoittaminen vasta tyssääkin. Mutta mielenkiintoista olisi kyllä lukea mitä teidänkin elämään kuuluu, ajatuksia ja tuntoja Suomessa olemisesta. Jos ei blogin kirjoittaminen nyt inspaa, niin jaa täällä kommenttilootassa ajatuksiasi. Jookos?

Meillä on tässä aika merkittävät viikot menossa, kun selviää muutammeko takaisin kesällä vai jäämmekö vielä joksikin aikaa. Ajatukset ja toiveet on itsellä vähän fifty-sixty. Eli suurempaa pettymystä ei tule suuntaan eikä toiseen, mutta jännittäväähän tämä epätietoisuus on.

Vilijonkka kirjoitti...

Huomenta vaan! Meidän pitää lähteä taas reissuun jotta tulee kunnolla kirjoitettavaa!

MiaO kirjoitti...

Iltaa vaan Vilijonkka! Juu meidän täytyy kyllä reissuun päästä! Miten olisi se Tiibet toukokuussa, mikäli eivät sulje sitä koko kevääksi? Tiibetin kansannousun vuosipäivä on 10. maaliskuuta ja niihin aikoihin rajat suljetaan mielenosoiteusten ja mellakoiden välttämiseksi. Todennäköisesti myös tänä vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Mia, jätän minäkin nyt kommenttini tänne kun kurkkimassa olen käynyt. Erityisesti odotan nyt kyllä tuota mainitsemaasi reissua ja kuvia... Tiibet, wau, toivottavasti toteutuu! Ja kiitokset kerhosta tänään!
- Marjo

MiaO kirjoitti...

Huomenta Marjo! Onpas kiva, kun jätit merkin käynnistäsi. On aina ilahduttava nähdä, ketä täällä käykään kurkkimassa.

Tuon Tiibetin haluan kyllä ehdottomasti kokea. Katsotaan nyt missä vaiheessa se toteutuu. Ja se teidän kokema Guilin on haaveissa myös. Sitten olisi ne terrakottasotilaat Xianissa, pohjoisen mongolialaisvaikutteiset arot ja jurtat, Shanghain World Expo jne.. Voih, kyllä tänne pitäisi vielä vuodeksi jäädä, jotta kaiken tuon ehtisi...

Myös kerhotäti kiittää kerhosta ja niin uskomattoman reippaan kerholaisen mukanaolosta. Voi miten meillä on aina hauskaa hänen tarinoitaan kuunnellessa. :D Mukavaa loppuviikkoa teille ja nähdään taas ensi viikolla!