keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Kunpa meillä (ei) ois joulu ainainen...


Olen tehnyt huomion, että asiat jätetään helposti lojumaan niille sijoilleen. Noo, mutta kohtahan se on joulu taas. Mitä sitä turhaan koristeita venkslaamaan. Ovatpahan sitten jo valmiina seuraavaan kertaan. Vieläpä vähän ajan tuomaa patinaa pinnassa.




Nämä ukot eivät taatusti ole paikallista väkeä! Se että, minulla on kuuma, ja tunnen välillä olevani ihan väärässä paikassa, sen vielä ymmärtää. Mutta että nämä ukkoparat?! Ihan sydäntä riipii.


4 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Ihania kuvia, varsinkin noi lumiukot!

Anonyymi kirjoitti...

Kun elämässään ei kulje laput silmillä tai peräti silmät kiinni, kokee ja näkee paljon asioita. Hassujakin, kuten Sinä. On kiva seurata blogiasi, havaintosi ovat nasevia ja kuvaat ja kerrot kivasti. Kiitos!

M'man kirjoitti...

Huh, olet oikeassa!

Totta turisee tuossa ylla
anonymous; 'havaintosi ovat nasevia ja kuvaat ja kerrot kivasti.'!

Lumiukko parat ovat ihan saalittavia... ;)

MiaO kirjoitti...

Kiitos Itkupilli, Anonyymi ja M´man kommenteista! Olipas oikein mukava saada palautetta. Lämmittää mieltä kivasti ja kannustaa jatkamaan. Kyllähän sitä itse oman bloginsa äärellä useinkin mietiskelee, että mahtaakohan tämä ketään kiinnostaa.. Siksi palaute on oikeinkin tervetullutta. Eli koitanpa siis jatkaa samalla linjalla. Leppoisia blogihetkiä teille lukijani!