maanantai 17. marraskuuta 2008

Yllätys pallokentällä




Läheisellä nurmikentällä käydään Oonan kanssa usein palloa pelaamassa. Pallonpeluu on ehdottomasti parasta leikkiä. Silloin ei nähdä eikä kuulla mitään muuta. Keskittyminen palloon on sataprosenttista. Pallo taskuun ja päämäärätietoinen neliveto alkaa heti, kun astutaan villa-alueen portista ulos. Tällä kertaa mentiinkin toiselle nurmelle, kun vakkarikenttä oli jo varattu.



Mutta mikä meitä kohtasikaan pallokentällä vauhdin ja leikin tiimellyksessä?! Hyvänen aika, tätä ei edes huomannut kuin juuri kohdalla. Eikä ole muuten mikään golf-pallon reikä, vaan ihan kuulkaa kaivo!


11 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No hups! Olipa hyvä, että huomasit ajoissa. Pimeällä toi voi olla kyllä tosi vaarallinen.

Ihana meininkin noissa kuvissa, Oonalla on kyllä vauhti päällä.

Suvi kirjoitti...

No ompa aika vaarallista, että kaivo ilman kantta. Onneksi ette tippuneet sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Ettei vaan naapurin "kanapappa" olisi ollut asialla...jos vaikka ajatteli päästä kertalaakilla kaikista kanoja säikyttelevistä nelijalkasista.

Nina kirjoitti...

No hups! Tosi paha jos joku tuonne juoksee!
Varmaan joku varastanut kannen ja myynyt pois...?!

Kiinassa saa tosiaan varautua kaikkeen. Kerran törmäsin samaan kannettomuuteen tiellä. Ei siihen ehkä kukaan ollut "vielä" ajanut...

Sanotaan näin, että "unelmoiminen kielletty", kun on liikenteessä ;-D

Sari kirjoitti...

No huh heijaa! Onneksi ei pallopelin tiimellyksessä kukaan juossut kaivoon... Huih!

MiaO kirjoitti...

Itkupilli, pimeällä noi on kyllä tosi vaarallisia. Eikä tuo suinkaan ole mikään ainutkertainen tapaus. Noita avonaisia kaivoja kun löytyy sieltä täältä.

Oonalla on aina noiden pallojen kans sellainen meininki, että piti kyllä räpätä "muutama" otos, että sain sen pysymään kuvassa...

Suvi, sanoppa muuta! Ajatuksissani on kyllä käynyt sekin tilanne.. Humps.. ja mihin se koira muuten katosi... :/ Ihme etten ole nähnyt vielä kenenkään tippuneen tuollaiseen kaivoon. Kuten tuossa jo mainitsin, täällä on niitä enemmänkin. :/ *puistelee päätään*

Seija, hahaa, että naapurin kanapappa! Ties vaikka! ;) Ei oo muuten kanoja näkynyt vähään aikaan, eikä kyllä pappaakaan. Onkohan ne syöty?! Kanat siis :/

Nina, en kyllä tiedä kuka tai mikä täällä kähveltää noita kaivonkansia. Jollakin on varmasti jemmassa melkoinen kokoelma... ;) Joo ei Kiinan liikenteessä todellakaan kannata unelmoida. Usein tuntuu, että kaksi tarkkaakin silmää on aivan liian vähän.

Sari, onneksi ei! Ei kyllä olisi yhtään houkuttava ajatus humpsahtaa tuonne. Kaivon pohjalla näkyi olevan vielä teräviä tiilenmurikoita... :/ *puistattaa ajatuskin*

Mausteinen Manteli kirjoitti...

kamala juttu. alitajuisesti kyllä olen aina ulkomailla pelännyt kaivonkansien olevan irti ja kierrän ne, mutta että.. aukko!! apua!!

MiaO kirjoitti...

Risulinna, alitajuntasi on varsin viisas ;) Kerran oli aika pelottava kokemus, kun fillaroitiin illalla valaisematonta katua pitkin, eikä pyörissäkään ollu vielä valoja. Silloin kyllä jännitti. Heti seuraavana päivänä ilmestyikin fillareihin kunnon valonheittimet.

M'man kirjoitti...

Aivan erityisen mainiota koira kuvia ja tuo vika on HIENO!

Hauska idea - nahtiin vilaus bloggaajast - vaikkakin varjosi vain. ;)

Ja huimia nuo reiat... onko siella vetta pohjassa tai syva pohja? Meinaan jos niihin ihan oikeasti putoisi, vaikka koira tai lapsi?

M'man kirjoitti...

Palasin uudelleen tuohon varjo kuvaan. Vitsit se on kylla mieleeni, hieno!

ps. lahetan sulle muuten yksityiseksi muuttuvaan blogiini kutsun - joulukuun alussa ;)

MiaO kirjoitti...

M´man, nuo kaivot on aika kuivia, mutta sen verran syviä, että jos sinne sattuis humpsahtamaan, niin eipä kyllä näkyisi. Toivon mukaan joku kuulisi sentään! Aika karmiva ajatus... En käsitä, miten täällä voidaan olla noin leväperäisiä ja holtittomia :/

Aaa, vaih on erityisesti vipa kuva mieleesi :) Siinähän minä tai varjoni lähinnä. Varsin erikoisessa mittasuhteessa tosin. Juu kiitos, laita ihmeessä se kutsu sinne blogiisi, niin pääsen käymään jatkossakin :) :) Mukavaa sunnuntain jatkoa!