lauantai 3. lokakuuta 2009

Lomalle lomps, kohti eteläistä Koreaa!

Näin heti alkuun tulee blogitauko, kun lähdemme mieheni kanssa viikon lomalle. Aika ummikkoina matkaan lähdemme, emme juurikaan tiedä maasta mitään. Hieman jännitystä aiheutti, kun meinasin juuri lähdön alla tulla kipeäksi. Lentsua hiukan pukkaa ja lämpöäkin taisi illalla olla. Nyt on olo ihan ok. Varalta nappaan buranaa, etten jää lentokentän lämpökameroihin kiinni. Suuremmasti ei olla reissua edes suunniteltu. Souliin ollaan varattu pari yötä guest housesta. Senpä jälkeen kaikki on auki. Tarkoitus olisi matkata lounaissaaristoon pieniin kalastajakyliin, pois suurkaupunkien melskeestä ja hektisyydestä. Ihan vain rauhoittumaan. Ja olemaan. Meren äärelle.

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihanaa Korean matkaa! Veljeni on siellä ollut usein,ja kovasti kehunut...

Tarja kirjoitti...

Terveiset Soulista! Blogistani löytyy tuoreita kuvia... Todella hieno paikka. Ilma on puhdasta (siis verrattuna Kiinaan), kaupunki on ihanan matala. Olemme käyneet vuorilla kiipeilemässä, muutenkin kävelleet tosi paljon. Kävimme kuikuilemassa Pohjois-Korean puolelle, sekin oli mielenkiintoista.. Huomenna takaisin Shanghaihin nauttimaan lokakuun lomaviikosta.

MiaO kirjoitti...

Yaelian, kiitos, matka on sujunut oikein kivasti. Olen ihan samaa mielta veljesi kanssa, ei Koreaa voi olla kehumatta. :)

Tarja! Olipas kiva saada noin tuoreita Soulin terveisia! Kavin tsekkaamassa mita olit matkasta blogiisi kirjoittanut ja nappasin muutamia vinkkeja. :) *kiittaa* Ollaan tassa kierrelty muutamissa maakunnissa ja loppuviikoksi palaamme taas Souliin. Taytyy kylla sanoa, etta en osannut kuvitella tata maata nain erilaiseksi Kiinaan verrattuna. Puhdasta, siistia ja kaunista. Asiat sujuvat ja homma toimii. Ihmiset ovat hirmu avuliaita ja aidosti ystavallisia. On ihana olla positiivisesti yllattynyt. :)