sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Uuden opettelua


Tässä nyt koitan laajentaa osaamistani ja opetella tekemään kuvista kollaaseja sekä liittämään blogiini videotiedostoja netistä. Nuo kuvat olen näpännyt eräästä ravintolasta, jossa jokin aika sitten kävin. Alla olevan musiikkikappaleen bongasin taannoin Itkupillin blogista, ja ihastuin siihen heti. Esittäjä on kiinalainen Sa Ding Ding ja hän laulaa tässä versiossa sanskriitin kielellä.

Annan tässä samalla julkisesti tunnustusta Itkupillin blogeista. Ehdottomasti tutustumisen arvoiset sivut. Linkin liittäminen ei minulta vielä onnistunut, mutta koitan opetella senkin. Jos joku kokeneempi konkari osaa neuvoa miten linkin liittäminen täällä Blogspotissa käy, otan kyllä auliisti neuvoja vastaan. Nyt kajarit päälle ja kuuntelemaan.edit. Kiitokset Eerolle varsin nopeasta neuvonnasta! Nyt pääsettekin tästä suoraan kurkistamaan Itkupillin blogiin. bOheMiaN *iTkuPiLLi*

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Linkkiohjeita jos unhoittuu...

MiaO kirjoitti...

Kiitos Eero tuhannesti! Enköhän nyt näillä eväillä pääse jo liittämään linkkejäkin :)

MiaO kirjoitti...

Ja onnistuihan se. Sain lisättyä jo tähän postaukseen.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

hyvältä näyttää! Ihania kuvia, kauniit värit erityisesti!

MiaO kirjoitti...

Risulinna, niin minustakin näyttää oikein kivalta. Kaunis kiitos sinulle opastuksesta noiden kollaasien kanssa! Kävin taas kurkistamassa ruokablogiisi, se on niin ihanan herkullinen!!! Ja tällä kertaa oikein pohojosen herkkuja! Poronkäristystä, rieskaa ja suolalohta sekä lakkakermakakku! Tässähän tulee ihan koti-ikävä... Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja nautinnollisia makuelämyksiä!

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Voi miten mukava lukea tuollaisia postauksia ja tosi kiva, että laitoit ton Sa Ding Ding videon, me ollaan mun miehen kanssa Sa Ding Ding faneja. ;)

MiaO kirjoitti...

Tervehdys Itkupilli, juu tämä postaus tais koskettaa sua ihan erityisesti ;) Hyviä linkkejä kannattaa aina laittaa eteenpäin. Mä oon kans niin ihastunut tuohon Sa Ding Dingiin, että oon muutamista vastaan tulleista musaliikkeistä kyselly että löytyiskö. Vielä ei oo tärpännyt, pitänee siis metsästää joku isompi levykauppa.