maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kokemuksia kylpylässä


Mikäs olisikaan rentouttavampaa, kuin viettää lauantaipäivä leppoisasti, lämpimässä ja poreilevassa kylvyssä lilluen. Niin ihanalta kuin se kuulostaakin, kokemus kylpylässä ei ollut ihan sitä mitä odotimme, ainakaan meille naisille. Paikka oli selvästikin miehille suunnattu.

Kylpylän puitteet olivat siistit ja hienostuneet. Henkilökunta johdatti miehet ja naiset eri puolille. Asiakkaita ei ainakaan naisten puolella ollut tungokseen asti. Pesutiloissa vilahti vain muutama pyyhkeeseen kietoutunut nais-immeinen.

Emme löytäneet altaita ja itse kylpylän puolta mistään, ja kuinka ollakaan selvisi, ettei niitä naisille ollutkaan. Kuumista kylvyistä ja poreista lukuisine altaineen pääsivätkin nauttimaan ainoastaan miehet. Maksoimme siis sadan yuanin sisäänpääsymaksun ja pääsimme sillä rahalla käymään suihkussa?! Ou jeah!

Tuloaulassa olimme valinneet hinnastosta kullekin kiinalaisen hieronnan ja me naiset lisäksi vielä kuivakuppauksen. Hierontaosuus ei kyllä mennyt ihan tasan sekään. Ailan hieroja näppäili samalla tekstiviestejään ja minä puolestani sain selkäni kipeäksi villin kiinalaisen hyppiessä rankani päällä.

Kuppaus sensijaan oli yhtä kiristävä kokemus kumpaisellekin. Lasikupuihin saatiin alipaine liekin avulla ja kymmenminuuttisen aikana kupit imivät ihoon hurjan näköiset mustelmat. Mitä pahempi jälki - sen parempi. Ainakin näin meille vakuuteltiin. Nähtäväksi jää miten moinen hoito vaikuttaa, pysyykö pöpöt loitolla ja siunautuuko ylimääräistä virtaa jostakin.Miehille kylpyläkokemus oli, sanoisinko, eksoottinen. Tässä kohtaa tyrkyllä oli kyllä toinenkin ilmaus, nimittäin eroottinen. Miehemme oli johdatettu ylempiin kerroksiin hierontaa varten. Eteen oli tuotu rivi tyttöjä, joista heitä oli pyydetty valitsemaan mieluisensa. Tässä kohtaa miehemme taatusti olivat hieman hämmentyneet, mutta onnistuneet kuitenkin pyytämään ihan pelkkää, tavallista hierontaa.

Esimies oli vakuuttanut tyttöjen osaavan kyllä hieroakin. Hierontasessio olikin edennyt ihan perinteiseen, turvalliseen malliin, joskin hierontavolyymi oli muistuttanut enemmän pitsin nypläystä. Jossain vaiheessa miehillemme oli ehdotettu vielä housujen poisottamista. Ihan kai varmuuden vuoksi.

Yhteinen kylpyläretki jäi meiltä naisilta harmillisen kuivaksi ja lyhyeksi. Miehemme sen sijaan saivat täyden palvelun. He jäivät lekottelemaan kuumiin poreisiin ja saivat kokea mm. ihon kuorinnan altaassa, jossa parvi pikkuisia kaloja näykki iholta kuolleet solut. Olipahan pesuhuoneessa vielä palvelija ollut vaatteita ojentamassa ja päälle pukemassa. Sillä aikaa lähikadun kuppilassa oli pari murjottavaa emäntää tätä paikallista maailmanmenoa ihmettelemässä.

16 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

Jösses mitkä kuppaus jäljet!! Ei ihan kesäajan terveydenhoitoa kyllä :D

piparminttu kirjoitti...

auts! mahtoi tehdä kipeää tuo kuppaaminen? kylläpä on kylpyläkulttuuri erilaista.

Jael kirjoitti...

Ups, olipa kunnon jäljet kuppauksen jälkeen! Miltä tuntui?

No kyllä ei ollut tasaveroinen se naisten ja miesten hieronta! Ja vielä tuo,että naisille oli vain suihku kun miehet saavat olla altaassa, tosi epäreilua!Nauratti kun luin miesten hieronnasta;-)

Anonyymi kirjoitti...

Olipas erikoinen kokemus - ei ihan tasa-arvo toteutunut nyt. Toivottavasti kuppauksesta ei jää pysyviä jälkiä selkiinne. Hurjalta näyttää hoidon seurauksena selkä.

Pikkukalat näykkimässä ihon palasia, kuulostaa jännältä. Olivatko miehet tyytyväisiä?

Ihan alkaa kutkuttaa ajatus teidän seuraavasta kiinalaisesta seikkailusta. Can't wait!

t. ano

Nina kirjoitti...

Nuo kalat oli jo kyllä jo ihan uutta. Hui! Ja törkeetä, että piti maksaa 100RMB vaikka pääsitte vain suihkuun!

Mulla tuli mieleen Shanghain lentokenttähotelli! Luulisi, että Ramadassa olisi tarjolla hierontaa, eikä "hierontaa". Samaa hiplailua ja ehdottelua miespuolisille käytävällä ja jopa huoneeseen tarjottuna. Itse en käynyt edes kokeilemassa.
Ilmeisesti kysyntää on, kun kansainvälinen hotelliketju onkin bordelli...

Suvi kirjoitti...

Hassua, että naisia sitten edes otetaa paikkaan, jos kerta heille ei ole allastiloja ollenkaan. Hinnasta en ymmärrä mitään, mutta ei tuo nyt kovin reilulta vaikuta.

Jaana kirjoitti...

No johan on reilu meininki ! Kannattanee tarkistaa sisältö ennen kuin menette kokeilemaan kiinalaista mustelmavoidetta noihin kuppaus jälkiin.. Toivottavasti nahka paranee pian, henkiset mustelmat kestänee kauemmin tasa-arvoon tottuneen sielussa !

MiaO kirjoitti...

Susadim, melkoiset kuppausjäljet tosiaankin! Jotenkin on olo kuin leppäkertulla pilkut selässä. ;) Kesäaikaan ei ehkä parhainta terveydenhoitoa tai ainakin varsin näyttävää. Täällä noita samanlaisia selkiä, kupattuja olkapäitä ja niskoja näkee kyllä tämän tästä. Aluksi en hoksannut, mistä on kyse ja luulinkin kauhukseni, että ihmisiä oli pieksetty tai muuten pahoinpidelty.

Piparminttu, kyllä se kuppaus kieltämättä vähän sattuikin, ja tuntui että veret tirskahtaa ihon läpi justiinsa. Ja kamalan näköistä se oli siinä hoitotilanteessa varsinkin, kun makasimme viereisillä pedeillä ja katselimme toistemme selkiä täynnä imukuppeja. Iho pullistui kupin sisässä ja muuttui tummanpuhuvaksi. Silloin se näytti, kuin olisimme olleet jotain kauhuleffojen rupikuppaliskoja.

Yaelian, olo kuppauksen jälkeen ei ollut mitenkään erityinen, lähinnä huojentunut kun imu lakkasi. Ehkä suotuisaa vaikutusta oli hälventämässä se kokemamme pettymys sen kylpylähomman suhteen.

Ano, tasa-arvo ei toteutunut tällä kertaa ja kylpyläreissu oli pettymys. Harmitti moinen harhaan johdatus ja kun jouduimme maksamaan tyhjästä. Epäreilua!! Murrr...

Miehet sen sijaan olivat todella tyytyväisiä ja miksi eivät olisi olleetkaan. Täyden palvelun hoitola. Tosin harmittihan heitä meidän puolesta, kun kuulivat miten naisten puolella asiat olivat. Niin se ihonkuorijakalojen allas... kuulemma jännän tuntuinen kokemus, mutta olivat ukot joutuneet pitelemään kalleuksistaan kiinni. ;D

Nina, aikamoinen hinta pelkästä suihkusta tosiaan! Eri asia, jos kotona ei tulisi lämmintä vettä. Mutta tuo "hierontakulttuuri" on täällä kaikkialla niin läsnä. Ja kiinalaismiehetkin ihan avoimesti ehdottelevat moisia palveluja länsimaalaisille ukkomiehille. Suomalainen ystäväni kertoi, että heidän kuski oli noin vain ehdotellut joitain hyviä tyttöjä hänen miehelleenkin. :/

Suvi, sitä minäkin ihmettelin, kun edes ottavat naisia sisään sinne kylpylään, kun ei ole edes kylpemismahdollisuuksia tarjota. 100 yuania on kymmenisen euroa, mikä on melkoinen raha paikallisessa valuutassa, pelkästä suihkusta vallankin.

Jaana, kieltämättä suivaannuin tuosta kokemastani. Ja nimenomaan siinä ärsyttää se epätasa-arvo! Minulla ei sinänsä ole mitään prostituutiota vastaan, jos se tapahtuu itseään myyvän omasta vapaasta tahdosta, eikä olosuhteiden pakkotteista. Mutta se, että se on lähestulkoon aina nainen, joka joutuu moiseen alentumaan, miehiä palvelemaan ja tyydyttämään. Hitto soikoon! Olisivat nyt tasa-arvon nimissä tarjonneet meillekin rivin hierojamiehiä, että valitkaa siitä. Murrr...

Ja ne kiinalaiset mustelmavoiteet taidan varalta jättää väliin.. :/

Vilijonkka kirjoitti...

No johan oli mesta. Kerropa joskus mesta, niin tiedän kiertää kaukaa!

Jael kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani...

piparminttu kirjoitti...

En olis kyllä pystynyt tuohon kuppaukseen. Varsinkin se, että olette pystyneet tarkkailemaan kaverin selkää samalla, kun omaa selkää "imetään tyhjäksi". Puistattaa pelkkä ajatuskin!
Ei kyllä kiehdo tämä suomalainenkaan kuppaus..

MiaO kirjoitti...

Vilijonkka, kerron kyllä, niin osaatte välttää tämän mestan!

Yaelian, voih miten ihana yllätys! Kylläpä lämmittää mieltä ja saa mukavasti hymyilemään. :) Hyvän mielen terveisiä sinulle täältä Kiinasta! Ja kaunis kiitos. :)

Piparminttu, ymmärrän hyvin puistatuksesi. En tiedä mikä kumman masokismi meihin on iskenyt. Pelottaa jo ihan itseäkin, mitä tässä vielä keksiikään. ;D

Suzhouren kirjoitti...

Ma tykkaan tuosta kuivakuppauksesta ylikaiken! Ja kun sita saannollisesti tekee niin siita on ihan oikeesti hyotya ja apua.
Mulla on omatkin kuivakuppauslaitteet mutta unohdin ne muuttokontista Suomeen :(.

MiaO kirjoitti...

Suzhouren, ai että, sinähän olet oikea kuppauskonkari. Millähän tavoin se hoito vaikuttaa, jos sitä säännöllisemmin ottaisi? Me ei vielä osata yhden kerran perusteella sanoa, oliko siitä hyötyä vai ei. Laitatko muuten kuppeja eri puolille kehoa vai onko niitä tapana laittaa vain selkään?

M'man kirjoitti...

Huih!!

Ei minua saisi millaaaan moiseen mukaan ! Pelottavalta nayttavat nuo kuppaus jaljet!

MiaO kirjoitti...

M´man, hurjat jäljet on alkaneet jo kellastua ja haaleta. Mikä huojennus, ne ei jääneetkään iäksi!