keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Aikaa unelmoinnille


Täällä Kiinassa toden totta on aikaa miettiä. Se antaa näköaloja ja selkeyttää ajatuksia. Mutta vaaransa on myös siinä, että liika ajatteleminen saa vallan ja itse toiminta jumittuu. Myös rakastamamme Lokki Joonatanin kirjoittaja Richard Bach muistuttaa:


Kaikki mahtavat ideat
ovat kerrassaan kiehtovia
ja täysin hyödyttömiä
kunnes päätät toteuttaa ne käytännössä.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Luin tänään kaikki kirjoittamasi viestit lävitse. Erittäin mielenkiintoista! Olen itse muuttamassa Kiinan helmikuussa. Ensin reissaan Pekingissä ja Xi'anissa sen verran kuin uuden vuoden ajan liikenne joustaa. Sitten loppukuusta majoitun Guangzhouhun, jossa opiskelen heinäkuuhun asti. Jos kaikki sujuu hyvin, niin pyrin opiskelemaan Pekingiin. Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiani ja en malta odottaa, että pääsen itsekin käymään Pekingissä kolmen kuukauden kuluttua!

MiaO kirjoitti...

Hei Sara! Voi ihme, luit kaikki tekstini!? :D Onpas kiva kuulla, että aihe kiinnostaa ja että voin tarjota jonkinlaista ensikäsitystä Kiinasta. Sinulla on itselläsikin Kiina-ajat edessä, varsin pian vieläpä. Varmasti on tulossa mielenkiintoinen rupeama täällä. Rohkea tyttö olet, kun lähdet reissaamaan yksin Pekingistä Guangzhouhun. Mutta Kiina on turvallinen maa. Se on yksi parhaimmista puolista täällä. Hostellivaihtoehtoja voi muuten käydä katselemassa osoitteessa: www.chinayha.com Kutkuttavan jännittävää matkan odotusta!!