keskiviikko 23. kesäkuuta 20104 kommenttia:

Rusina kirjoitti...

=) 5000 kuvaa katsomatta. Hieman jännittyneenä pohdin, löytyykö mitään erilaista ja kivaa kun olen jo kahdesti Kiinassa ollut enkä ehkä kuvannut ihan samoja asioita ja samoin silmin kuin ennen =)

Mutta niin, kommentoin matkaani Piparjuuren ytimessä, joka on linkitetty nimeeni, kun en halunnut liikaa Kiinaa pipanoihin laittaa ja kun korut eivät kiinnosta kaikkia ;)

Susadim kirjoitti...

Lukot ja avaimet, miten ne onkin aina niin kuvauksellisia! Muutenkin näet ja näytät Kiinaa mielenkiintoisin silmin.

Seija kirjoitti...

On lukkoja, joihin löytyy avain tuolla "ei niin konkreettisella tasollakin". Tuo viimeinen lukko on niitä juttuja joihin ei löydy avainta, ei ehkä tarvitsekaan.
Näitä loistavia kuvia katselen ehkä enemmänkin symbolisina. Näitähän me itse kukin yritämme aukoa.

MiaO kirjoitti...

Rusina, wou mikä mieletön kuvasaldo!!! Siinäpä on sulla selaamista. Mielenkiintoista, että olet kuvannut eri silmin. Minäkin toivoisin vähän uutta näkökulmaa omiin kuviini, mutta sitä vaan jotenkin ajautuu kuvaamaan tietyllä tapaa ja tietyn tyyppisiä kohteita. Voi kun osaisikin jotenkin repäistä ja irrottautua totutusta.

Minä jään jännityksellä seuraamaan, mitä kaikkea Piparjuuren ytimeen ilmaantuu...

Susadim, kiitos kivoista sanoista. Juuri tuossa kerroinkin, että jokin uusi näkökulma olisi tervetullut. Saapa nähdä pääseekö tiikeri raidoistaan, vai jatkuuko sama linja...

Lukot ja avaimet todellakin ovat kuvauksellisia. Ehkä osaksi juuri niiden symbolisuuden vuoksi.

Seija, nimenomaan. Minäkin ajattelen lukot ensisijaisesti symbolisina. Niitten parissa on täällä Kiinassa tullut aikaa vietettyä. Ja monia on avautunut. Aika suuriakin. Hauskaa on ollut se, että aikansa räpellettyään on saattanut huomata, ettei se ole lukossa ollutkaan. :D