tiistai 27. tammikuuta 2009

Aamun valjetessa


Uudenvuodenpäivä valjetessaan paljasti yölliset raunionsa. Aamulenkillä koiran kanssa pääsimme ihmettelemään sitä laatikoiden ja hylsyjen määrää. Rytinän perusteella olisi voinut kuvitella löytävänsä kadulla lojuvia ruumiita, mutta ei sentään. Vaikka moni on saattanut henkensä menettää, silmävammoista puhumattakaan.




Punaista paperisilppua löytyi joka paikasta ja osa oli jo kasoiksi lakaistu. Paukuttelu kuulemma jatkuu koko loman ajan ja lukuisat avaamattomat pakkaukset odottavat vielä räjähtämistä. Jokohan ne pahat henget tällä menolla kaikkoaa!?



3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Voin vain kuviteel paukkeen ja roskan määrän. Tässä meidän omakotitalo alueellakin tulee roskaa ja pauketta uutenavuotena ja venetsialaisissa, niin mitä se on siellä sitten...

Vilijonkka kirjoitti...

Juuri tuollaiseen roskaröykkiön olin odottanut törmääväni aamulla, mutta keskustassa olivat lähes kaiken ennättäneet siivota yhteentoista mennessä! Taisitte olla jo aikaisemmin aamulenkillä.

MiaO kirjoitti...

Suvi, venetsialaiset on mulle ihan tuntematon juttu. Olen kuullut, että jossain päin Suomea sellaista vietetään, mutta en tiedä yhtään miten ja miksi. Olisi kiva kuulla mikäs juhla se onkaan.

Vilijonkka, yhdentoista aikaan täälläkin aamulenkillä oltiin. Taitavat lakaisijat täällä "maalla" venytellä aamulla pidempään. ;D Ihan valaisevaa oli nähdä kaikki se roska ihan itse. Sitä nimittäin oli!