maanantai 27. lokakuuta 2008

Hard Rock Cafe


Hard Rock Cafe´n maailmanlaajuinen ketju on leiriytynyt myös tänne Pekingiin. Liverockia, valitettavan kallista kaljaa, drinksuista puhumattakaan, mutta mukavan leppoisa tunnelma. Mielenkiintoinen miljöö, runsaasti rekvisiittaa, paljon kivoja kuvauskohteita ja ehkä Pekingin ainoat partasuut.

Pääalttarilla rockin vaikuttavimmat ikonit huokuvat legendaa. Myös pyöreä kattomaalaus Beatleseista tavoittelee kirkollista tunnelmaa. Seiniä koristaa artistien lahjoittama rekvisiitta. Soittimia, esiintymisasuja, julisteita, nimikirjoituksia ... Hmmm, löytyyköhän maailmanuskontojen listalta kenties Rock´n´roll?? ;)
7 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No onpas vaikuttavan näköinen rock pyhättö. Hard Rock Cafet on kyllä levittäytyneet joka puolelle maailmaa. Hassua on, että en ole nähnyt vielä yhtäkään täällä Jenkeissä, kyllähän niitä tietty täälläkin on, muttei vaan ole osunut omiin silmiini.

Sari kirjoitti...

Moi. Löysin blogisi blogilistalta ja lisäsin heti uuteen blogiosoitteeseeni seurattavien listaan.

Upeita kuvia Hard Rock Cafesta!

MiaO kirjoitti...

Itkupilli, rock pyhättö tosiaankin ;D Jenkeissä näyttäisi olevan ainakin 42 Hard Rock Cafeeta, mutta yksikään niistä ei ole L.A.:ssa. Hassua.

Sari, kiva kun löysit blogini. Lämpimästi tervetuloa mukaan kurkistelemaan ja kommentoimaan myös! Mukava tutustua uusiin ihmisiin tätä kautta. :)

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No onpa jännä ettei Los Angelesissa ole Hard Rock Cafeita, ei ole sitten ihme etten ole niitä nähnyt. ;)

No mies tossa huuteli selän takaa, että kyllä täällä Hard Rock Cafe on, ja niinpä näkyy olevankin, se väittää vielä että se olis ensinmäinen, nyt pitää mennä varmaan googlettamaan. ;)

MiaO kirjoitti...

No niinhän toki näyttää olevankin!! Ei sentään sen luokan kömmähdystä Hard Rock -ketjulle, etteikö Los Angelesistakin Cafe löytyisi. Selasin listan nopeesti ja etsin pelkkää L.A:ta. Mutta tarkkasilmäinen olisi kyllä hoksannut, että lukeehan siellä Hollywood! (sorry...) No hyvä, että miehesi on kartalla ja nyt yksi blondi täällä Kiinassakin.

Elegia kirjoitti...

Kieltämättä todella uljas näky. Ja tosiaan rockikonit on istutettu ikään kuin ikoniin. Hulppeaa!

MiaO kirjoitti...

Elegia, osuvan symbolista. Todellakin aika hulppea rockmiljöö. Varsinainen pyhättö. Pari partasuuta tuli paikalle videokameran kanssa saapumistaan ikuistaen. Ikään kuin pyhiinvaellusmatkan päätepisteeseen. :D