maanantai 22. joulukuuta 2008

Toisenlainen joulu


Tänä vuonna joulunaika tuntuu erilaiselta. Poissa on kiire ja touhu sekä lukuisat joulupuuhat. En lähettänyt joulukortteja, en ostanut liioin lahjojakaan. Tänä jouluna en ole siellä koto-Suomessa fyysisesti, mutta käyn jokaisen rakkaan läheiseni luona ajatuksissani. Muistelen lämmöllä yhdessäoloa, sekä niitä sydämeen piirtyneitä, elämänmakuisia hetkiä.

Joulunaikaan ulkoilemme, juomme lämmintä rommikaakaota, poltamme kynttilöitä, juttelemme, kenties uppoudumme kirjojen maailmaan tai katsomme jonkun hyvänmielen elokuvan. Ja hiljennymme.

Hyvää joulua teille blogini seuraajat. Valoa ja Rakkautta. Huomatkaamme se, mitä meillä on. Kuinka kiitollisia voimmekaan olla.


9 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Jännittäviä kuvia, ovatko ne jostain kahvilasta/ravitolasta?

Jos ei ole mahdollisuutta tavata läheisiään, niin onneksi tosiaan on ajatukset ja muistot. Ja tarvittaessa puhelin.

Oikein seesteistä joulua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

HYvää ja Muistorikasta Joulua teille. Tehkää tästä joulustanne sellainen, jota on ihana muistella. t ano

Nina kirjoitti...

Hyvää joulua MiaO!

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia!

Taitaa joulu tosiaan siellä Kiinassakin olla aika erilainen suomalaiseen jouluun verrattuna, ihan sama juttu täällä Kaliforniassa.

Ajatukset kyllä väkisinkin käy siellä Suomessa tämän tästä.

Mutta onhan se tietty jännittävää vietää välillä joulua erilaisessakin kulttuurissa.

Joulurauhaa ja rakkautta teille!

MiaO kirjoitti...

Elegia, kuvat on ihanan boheemista ravintolasta nimeltä No Name. Totta, ajatusten ja muistojen siivin voi lentää kotiin Suomeen ja puhelin, mikä oiva keksintö :) Kiitos Elegia, oikein hyvää joulunaikaa sinullekin!

Ano, kuinka ihana tavata sinut täällä kommenttilootassa pitkästä aikaa! Hassua, olet ollut mielessäni, vaikken sinua tunnekaan. Kiitos, hyvää ja muistorikasta joulunaikaa sinullekin!

Nina, kiitos, hyvää joulua myös sinulle ja perheellesi. Nauttikaahan Suomen lomasta!

Itkupilli, kiva että tykkäsit kuvista. Tuo ravintola on kyllä ihanan valokuvauksellinen paikka ja minunkin mieleeni sekä paikka että kuvat :) Kyllä, ajatukset liitelee Suomessa ja koti-ikävä tuntuu erityisesti näin joulunaikaan. Onhan se toki jännittävää kokea joulu eri kulttuurissa. Mutta ensi jouluksi voisi kyllä lentää kotiin. Kiitos, rauhaisaa ja rakkaudellista joulunaikaa teillekin sinne Kaliforniaan!

Anonyymi kirjoitti...

MiaO!

Joulun voi viettää monella tapaa, mutta paras on varmasti se sydämien joulu. Silloin kuulee rakkaimpiensa hiljaiset viestit, vaikka olisi maailman toisella laidalla.

Olet mielessäni, sydämessäni. Rauhallista Joulun aikaa teille sinne kaikille!

Satua :)

MiaO kirjoitti...

Kiitos Satu kauniista sanoista, ihanista ajatuksista! Rakkaudellista joulunaikaa sinne teillekin! Olet sydämessäni.

M'man kirjoitti...

Erittain kauniit akuvia olet taas laittanut tanne meidan ihailtavaksemme. Kuin matkustaisi monta kilometria kauemmas taalta kotikoneen takaa... Niin herkkua nama kuvasi et arvaakkaan.

Toivottavasti vietit kuitenkin hyvan joulunajan, vaikka toisenlainen olikin. Ehka ensi vuonna saat otettua kaksi joulua kiinni ja paaset sita viettamaan SUomeen. :) Mukavaa uutta vuotta, paljon uusia seikkailuja à la kiinalaisittain ja kuvarikasta, inspiroivaa vuotta 2009!

MiaO kirjoitti...

Voi kiitos M´man lämpimistä ja kannustavista sanoistasi! Ihana saada tuollaista palautetta juuri sinulta, jonka kuvia suuresti ihailen.

Kiitos samoin, oikein antoisaa, inspiroivaa ja kuvauksellista uutta vuotta! Täällä vuosi on vaihtumassa seikkailumielellä ja jälleennäkemisen riemullisissa tunnelmissa Suomi-vieraiden kanssa. :) Kahdenkeskisen joulun jälkeen ihana nauttia ystävien seurasta. :)