keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Kuvaterveisiä kiinalaiskylästä

Eilen kävimme tutustelemassa läheiseen kylään. Tässä havaintoja ja tunnelmia sieltä. Tällä kertaa ei ehdi enempiä tarinoida, koska taide kutsuu. Ennen uuden vuoden illan rientoja käymme vielä ammentamassa kulttuuripläjäyksen Art 798:ssa. Siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa. Nyt menoksi. Hyvää uutta vuotta! Ganbei!


10 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Taas aivan loistavan ihania kuvia. Tuo Finnair kuva on hieno. Eikä vois kyllä kuvitellakkaan, että suomessa myytäis lihaa kadulla. Paljon on eroja maiden välillä.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Juu, ihan saman meinasin kirjoittaa kuin Suvi.

Naa sun kuvat on tosi mielenkiintoisia. Jannaa yhtalaisyytta joissakin kuvissa Los Angelesiin, varsinkin tuo lentsikka kuva voisi olla taaltakin. Samanlaisia hakkyroita on sahkojohdot taalla.

Hyvaa Uutta Vuotta teillekin, vaikka eihan se siella nyt vaihdukkaan. Ma odottelen innolla kiinalaista Uutta Vuotta taalla, aion menna China towniin katsomaan ilotulitusta.

Anonyymi kirjoitti...

Ganbei!
Kahden tunnin päästä on Suur-Jyväskylä syntynyt. Lähdetään kohta synnyttämään kaupungintalon aukiolle
ja Hyvää Uutta Vuotta myös sinne teille kaikille!

M'man kirjoitti...

ekaksi:
Hyvää Uutta Vuotta 2oo9 !

tokaksi:kylla kay kateeksi - on niin helevatun (sori!) hienot kuvauskohteet siella! Voi vinde ;) varmasti insioroivaa kaikki meille eurooppalaisille eksoottinen katukuva.;)

Nina kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!

Hienoja kuvia ja hienosti pongattu Finski! Tuo voi kyllä olla vaarallista, jos useinkin näkee ja koti-ikävää sattuu potemaan ;-)

MiaO kirjoitti...

Kiitos Suvi, tuo lentsikka oli kyllä melko sattuma. Kuvaushetkellä en heti edes nähnyt, että sehän on Finski. Lentää kerran päivässä, joten aika osuvalla hetkellä satuin tähyilemään taivaalle. Joo ja ei kyllä Suomessa voisi kuvitellakaan tuollaista lihanmyyntiä. Aatella, että samalla lailla ne lihat roikkuu kesähelteessäkin. :/

Itkupilli, kiitos. Kiva kuulla, että kuvat on mielenkiintoisia. Juu sähköjohdot osataan kyllä laittaa niin tuhannen sykkyrälle ja jos vaikka minkälaisia viritelmiä näkee. Ai olet menossa katsomaan kiinalaista uutta vuotta. Mahtaa olla melkoinen ilotulitus. Sen ne täällä ruudinkeksijämaassa kyllä osaavat.

Seija, Jyväskylä kasvoi sitten yhdessä yössä ihan eri mittasuhteisiin. Toivotaan että yhdentyminen toisi mukanaan paljon hyvää. Kippis Suur-Jyväskylälle!

M´man, kuvattavaa täällä kyllä riittää, kun on sen verran erilainen tämä katukuva. Kiinalaiset vain eivät aina ymmärrä, että mitäköhän oikein kuvailen, esimerkiksi kun noita edellä mainittuja sähköjohtohäkkyröitä olen jäänyt zoomailemaan. Tänään käytiin muuten aivan upeassa tee-housessa, missä oli ihan mieletön miljöö, mutta harmiksemme siellä ei saanut kuvata. Plääh.

Nina, Finskin bongaileminen voi tosiaan lisätä koti-ikävää! Jouluna muuten oltiin syömässä samassa ravintolassa Finskin henkilökunnan kans, niin kerroinpa sen hauskan jutun, mistä blogissani jo aiemmin mainitsin. Eli kysyessäni reilu parivuotiailta suomikerholaisilta, että mitä heillä tulee mieleen näyttämästäni suomenlipusta, niin kuin yhteen ääneen huudahtivat, että lentokone!! ;D

Elegia kirjoitti...

Minäkin liityn taas kuvaihailijoiden joukkoon! Mielenkiintoista nähdä tällaisia arjen kuvia eikä niitä matkatoimistomaisia kuvia. Siellä taitaa olla aika kylmä, kun lapsi on kääritty peittoon? Sykähdyttävä kuva.

Vilijonkka kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Miaolle!

Taitaa olla ukolla sormet jäässä?! Minä en suostuisi noin tiskaamaan, söisin varmaan likaisista kaiket talvet.

aurinko kirjoitti...

ihania kuvia!
pia sporesta
ps. laita meilia jos haluat lukea singaporen blogia
pikkukenguru2@yahoo.com

MiaO kirjoitti...

Kiitos Elegia, kivasti kommentoitu :) Juu kyllä se on lapsi peittoon käärittynä. Talvisin tuo on hyvin tavallinen näky. Sen verran on kylmä. Lastenrattaita eikä vaunuja täällä näe, vaan nyytit kulkevat sylissä.

Vilijonkka, taitaa olla ukolla sormet kohmeessa, hyvä jos tuntoa enää on. Noissa oloissa minullakin taitaisi jäädä tiskit tiskaamatta. Varmaan nuolisin kuppini puhtaaksi...
Kiva muuten, kun olet palannut! Seikkailumieltä ja mielenkiintoisia retkiä vuodelle 2009! ;D

Pia-Aurinko, kiitos. Ahaaa, Singapore blogi. Laitanpa sinulle mailia. :)