maanantai 2. helmikuuta 2009

Yammy Yammy


Asuinalueemme ympärillä käy alituinen kalke. Uusia taloja nousee tämän tästä. Hyvä puoli siinä on, että samalla lisääntyvät myös palvelut. Lähistöllemme on avattu ainakin kolme uutta ravintolaa. Japanilaisen lisäksi testattu on nyt myös taiwanilainen.

Listalta löytyy ihan kiinalaistakin ruokaa, onhan se perustana myös taiwanilaisessa keittiössä. Taiwanilainen keittiö on ottanut vaikutteita eri puolilta maailmaa ja currykana mausteisuudessaan lähentelee jo Intiaa. Mitään kovin suurta eroa ei näytä olevan peruskiinalaiseen menuuseen, paitsi osterimunakas, jota en ole täällä tavannut. Taiwanilaisuutta lienee myös se, että listalta voi tilata ihan henkilökohtaisen annoksen. Kiinalainen tapahan on, että pöytään tilataan yhteiset tarjottavat.

Tässä kuvasarja ravintolan ilmeestä. Tapeteissa on vanhoja kiinalaisia valokuvia pirteästi uudistettuina. Kirkkaat värit ja monet yksityiskohdat houkuttelevat tarkastelemaan lähemmin. Harmi vain, hieno tapetti näyttää olevan aika hutaisten laitettu. Ikäviä kupruja siellä täällä. Lieköhän tullut kiire saada ravintolan ovat aukaistua. Mutta oikein kelpo paikka esitellä tuleville vieraille. Siisti ja vieläpä kohtuuhintainen.
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yammy, tuonne!!

Satsu

Vilijonkka kirjoitti...

Mutta hei, katsopas tarkkaan niitä ihastelemiamme menuita. Kuinka ihmeessä kulmat ovat jo kuluneet pyöreiksi ja päällysmateriaali kokonaan pois? Onkohan Yammy joku ketju ja menut lainattu jostain vanhemmasta paikasta? Nyt salapoliisit töihin!

MiaO kirjoitti...

Satsu, menkää ihmeessä kokeilemaan. Se on siinä Jinkelongin kulmassa, kun käännytään meille. Ja minustakin saa kyllä lounasseuraa. ;)

Vilijonkka, enpä hokassutkaan. Niinpäs onkin kulmat jo vallan kuluneet. Ehkei tämän ravintolan käytössä vielä niinkään. ?! Saattaapa ollakin jonkinlainen ketju tai jotain kierrätystä ainakin.

Vilijonkka kirjoitti...

Tai hei, jospa se oli Yammy siinä ennenkin, nyt vain rempattu, mutteivät vaihtaneet menuta?

Jael kirjoitti...

OI, tuonne minäkin haluaisin mennä lounaalle! Ihanan värikäs menu!

MiaO kirjoitti...

Vilijonkka, ei ollu Yammy, vaikka ravintola kumminkin. En vain muista mikä. Yammy ois jääny mieleen.

Yaelian, tuo ravintola on kyllä ihana pirisysruiske kirkkaine väreineen. Ja tosiaan, tilaus saattaa kestää pidempään, kun jo pelkkiä menun kansiakin voi niin ihastella.