maanantai 27. huhtikuuta 2009

Onnea voittajille!

Reissu on tehty! Monenlaista tuli nähtyä, nähtävyyksiä ihmeteltyä ja kotiin tuomisiksi repun täydeltä uusia kokemuksia. Kuvia tuli räpsittyä, joten teille lukijoille on tiedossa tirkistelypaikkoja ja jutunpoikasia sieltä sun täältä.

Mutta nyt asiaan! Mikäs olisikaan nyt jännittävämpi tapa aloittaa uusi viikko, kuin suorittaa sadannen Kiina-postauksen juhla-arvonta. Kiitos kaikille osallistujille, oli kutkuttavaa huomata blogilaatikossa 14 kommenttia ja osa ihan uusia tuttavuuksiakin.

Palkintona Miaon poppoon tärkein vientiartikkeli, Tiikeribalsamilaastarit, lukuisia kiinalaisia yrttejä sisältävä kiputeippi. Tuote on itseään telovan jalkapalloilijaveljeni urallisen kehityksen kulmakivi, sekä akuutteja ja kroonisia lihas- ja jäsenvaivoja potevien suosikki. Lisäksi arvontapakettiin kuuluu vihkonen paikallista paperinleikkuutaitoa eläinradan 12 merkin teemalla, perinteinen kiinalainen solmu yhdistettynä Feng shui- härpättimeen sekä koristeellinen bambukampa, joka pakkauksen ohjeen mukaan ei pelkästään avaa takkuja, vaan tuo helpotusta niin päänsärkyyn kuin unettomuuteenkin, sekä virkistää mielen ja auttaa näkemään ja kuulemaan hyvin.Arvontamaljana toimii Oonan ruokakuppi, joten arvonta saa sen myötä myös virallisen ja karvaisen valvojan. Koskapa olen iloinen runsaasta osanottajamäärästä, arvotaankin kaksi palkintopakettia. ...Jännitys tiivistyy, käsi kolisee kulhossa, valvoja-onnetar tarkkailee tilannetta toivoen että kulhoon ilmestyisi jotain syötävää.Sokkona sormiini tarttuvat laput Savu ja Pensastasku. Onneksi olkoon voittajille! Toivottavasti lahjat miellyttävät. Osoitetietoja voi laittaa osoitteeseen miaokurkistaakiinaan@gmail.comJa nyt myös virallinen valvoja saa palkintonsa, kourallisen nappuloita. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No taman siita saa, kun ei kerkia enaa tarpeeksi bloggailemaan, jai upea arvonta ihan sivusuun.

Tosi mielenkiintoisia nuo Tiikeribalsamilaastarit, en ole ennen kuullutkaan, vaikka Tiikeribalsami on ollut jo 30 vuotta mulla sellainen yleislaake lahes kaikkeen.

Seija kirjoitti...

Hei!
Mikäpä todella jännittävämpää kuin aloittaa viikko arvontatulosten julkistamisella. Sait tuon arvonnankin kuulostamaan niin todelliselta, että ikäänkuin olisi ollut mukana kuuntelemassa kupin kolinaa. Kuinka mielenkiintoisia mahtavatkaan postauksesi olla matkalta....jännää.....

pensastasku kirjoitti...

Jippii!
Jotenkin minulla oli sellainen aavistus, että arvonta kolahtaa kohdalleni. Hauskaa.

MiaO kirjoitti...

Itkupilli, no voihan itku, kun et ehtinyt mukaan. Nuo tiikerilaastarit on muuten yllättävän tehokkaita. Tässä jokin aika sitten, kiinalaisen hurjahkon hieronnan ja selän päällä kävelyn seurauksena kävelin muutaman päivän kumarassa. Olin jo tilaamassa aikaa lekurille, kun hoksasin kokeilla noita laastareita. Teippasin selkäni ja kas kummaa, seuraavana päivänä ei kipua tarvinnut enää ajatella ja parin päivän päästä se oli kokonaan poissa. Jos tuntuu, että olisi tarvetta tuollaisille laastareille, niin voin toki lähettää paketin kokeeksi.

Seija, itseänikin ihan jännitti tuo arvonta. Elämän pienissä, jännissä iloissa. ;D Reissusta on kyllä paljon kerrottavaa. Sitä mukaa kun saan kuvia käsiteltyä, laitan postauksia tulemaan. Tietokone on tällä hetkellä aika jökkiksessä ja touhu on hidasta, joten odottelen noita miespuolisia apuvoimia...

Pensastasku, onneksi olkoon! Tuo on jännää tuo ennalta aavistaminen. Itsekin kerran hykertelin Pandan arvonnassa, että minähän tuon taidan voittaa. Ja niinhän sieltä tuli, repullinen lakua. :D

Savu kirjoitti...

Jippii, mikäs tässä ollessa onnettaren suosikkina! Kiitos, jäämme odottelemaan laastareita, telottu kipeä sormeni ja minä :D Muutenkin hienohieno paketti!!!

MiaO kirjoitti...

Onneksi olkoon Savu! Kuulostaa, että survival-paketti lähtee ihan oikeaan osoitteeseen. :)