perjantai 15. elokuuta 2008

Sadepäivä


Tänään oli aikomus lähteä seikkailumielellä kaupungille, mutta ajatus kuivui kasaan, tai oikeammin kastui heti aamusta. Vettä satoi koko päivän ja välillä aivan kaatamalla. Tiet tulvivat, kun viemärit eivät ehtineet vetää samassa tahdissa. Kadulla varpaat hukkuivat veteen.

Päivä menikin sitten netin äärellä istuen, mikä ei sinänsä ollut mikään huono vaihtoehto sekään. Tuoreena bloginkirjoittajana innostuin tutkimaan muiden blogeja ja kirjoituksia. Voi mitä kaikkea tämä blogimaailma pitääkään sisällään. Niin monenlaisia tarinoita ja sielunmaisemia. Uppouduin virtuaalimaailmaan ja antauduin blogien vietäväksi. Päivästä tuli sittenkin seikkailu.

4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Olen huomannut aivan saman ja koukkuuntunut blogeihin täydellisesti! Tämä on parempaa kuin televisio :D

Välillä tuntuu oudolta lukea ihmisten henkilökohtaisiakin juttuja (vaikka nimimerkinkin turvin), mutta jokainen päättää tietenkin itse mitä kirjoittaa (ja näin pääsen urkkimisen tuomasta huonosta omastatunnosta).

Ja tämä avartaa kyllä maailman kuvaa ja saa ajattelemaan asioista uusilla tavoilla. Kelpohommaa kaiken kaikkiaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Mialle suurkiitokset loistavasta blogista ja vallattomasta päivitystahdista :D
Harvoin näin hyvin pidettyä blogia näkee! Joulukuu lähestyy ja toivottavasti pääsee kokemaan itsekin blogin parhaat palat! Terveiset isännällekin :)

MiaO kirjoitti...

Piparminttu: Juu, blogeissa seikkailu on ehdottomasti parempaa kuin television katselu, varsinkin kun täällä ei näy kuin olympialaisia ja kiinankielisiä sarjoja. Tässä vähän aikaa sitten sattui tulemaan jokin jenkkileffa ja ehdin jo hetken hurrata. Mutta blääh, dubattu kiinaksi sekin :-/

Make: Kiitos kiitos varsin ylistävistä kommenteista. :D Täällä kuule odotellaan jo teitä ja suunnitellaan mitä kaikkea teille voisi näyttää. Seurailkaahan blogia ja tunnustelkaa, jos sieltäkin löytyisi joitain menovinkkejä.

Isäntä saa terveisensä. Käväisi muuten työmatkalla Hohhotissa, Mongolian rajalla. Seuraavassa tekstissä ehkä muutama kuva sieltäkin.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Samat ajatukset blogeista kuin sullakin. kyllä siellä on vaikka kuinka paljon mielenkiintoista luettavaa.. :) kyllä sitä kuitenkin on jämähtänyt muutamia lukemaan vakituisesti.. pitäisi etsiskellä aktiivisemmin taas uusia näkökulmia .. Onneksi tuli tämä sinun luettavaksi :)